Petek 3 April 2020

Holidays

Sindikat delavcev trgovine Slovenije objavlja razpis za letovanje v letu 2020 v naslednjih počitniških enotah:

-       apartma v Bohinjski Bistrici, primeren za letovanje največ štirih oseb,

-       apartma v Prekmurski vasi (Terme 3000 Moravske toplice), primeren za letovanje največ štirih oseb (3+1),

-       apartma v apartmajskem naselju Vivat (Moravske toplice), primeren za letovanje največ šest oseb (5 + 1),

-       prikolica Fiesa, primerna za letovanje največ pet oseb (5),

-       hišica v Termah Čatež, primerna za letovanje največ 5 oseb (4+1).

Opomba: +1 oseba se nanaša na majhnega otroka, ki spi s starši in nima svojega ležišča.

RAZPISANI TERMINI IN POGOJI:

-       razpisani so tedenski termini (sedem dni),

-       razpis za rezervacije terminov za člane SDTS, za obdobje od 1. 4. 2020 do 31. 12. 2020 poteka do 6. 3. 2020,

Menjave letujočih v počitniških enotah Bohinjska Bistrica, Prekmurska vas, Terme Vivat in Terme Čatež so ob nedeljah (zapustitev objekta do 11. ure, prihod v objekt po 11. uri).

Menjave letujočih v počitniški enoti Prikolica Fiesa so ob sobotah (zapustitev objekta do 11. ure, prihod v objekt po 11. uri).

Izpolnjene prijavnice (priponka) ali spletne prijave za letovanje posredujte do 6. 3. 2020.

V skladu s Pravilnikom o koriščenju počitniških kapacitet imajo prednost pri prijavi člani Sindikata delavcev trgovine Slovenije. Morebitne nezasedene termine bomo po poteku razpisnih terminov ponudili tudi članom ostalih sindikatov (ZSSS) in drugim interesentom.

Ob zaključku razpisnega obdobja bomo v skladu s kriteriji opravili izbor med prijavljenimi ter prijavljene obvestili o odobritvi letovanja ali o ponudbi novega prostega termina (poleg ostalih kriterijev opozarjamo na dva: prednost imajo člani, ki še niso letovali, v času šolskih počitnic imajo prednost člani s šoloobveznimi otroki).

Razpis je izvršen na osnovi oblikovanih cen za leto 2020, ki pa se lahko v primeru sprememb storitev upravljavcev objektov spremenijo. Veljaven cenik za leto 2020 prilagamo k razpisu.

Attachments:
Download this file (Cenik letovanja 2020.pdf)Cenik letovanja 2020.pdf[ ]480 Kb64 Downloads
Download this file (PRIJAVNICA.pdf)PRIJAVNICA.pdf[ ]108 Kb36 Downloads
Download this file (Razpis letovanja 2020.pdf)Razpis letovanja 2020.pdf[ ]334 Kb45 Downloads