Torek 25 September 2018

Plaa

SDTS je pridobil novo počitniško enoto v Maredi v Novigradu. Zato v nadaljevanju in priponki objavljamo opis počitniške enote, kakor tudi cenik letovanja.

OPIS POČITNIŠKE ENOTE:

Idealna počitniška destinacija za vse tiste, ki želijo preživeti miren in udoben dopust. Priporočamo vsem, ki uživajo v celodnevnem kopanju.

Družinam prijazna destinacija saj je v naselju restavracija, trgovina, otroška igrala, mize za namizni tenis, igrišča za tenis in mini golf. V ceno bivanja je vključena tudi vstopnina na urejeno plažo avtokampa Mareda, ki je ob apartmajskem naselju.

Apartma ima dnevni prostor v katerem je raztegljiv dvosed in kuhinjska niša, spalnico z zakonsko posteljo, kopalnico ter manjši balkon. V apartmaju je tudi televizija in klima. Apartma je primeren za 4 osebe (2+2).

Do plaže v Maredi (Autocamp) je cca. 200m. Plaža, ki je vzorno urejena, za naše letujoče ni plačljiva, saj je všteta v ceno najema. Za vstop v Kamp Park Mareda, kjer se nahaja trgovina in kjer je v zadnjem letu dodatno urejena plaža, je sicer potrebno plačati vstopnino. Le – to plačate na recepciji kampa, na podlagi potrdila o plačilu vstopnic, ki ga boste prejeli na recepciji kampa pa vam bomo povrnili stroške vstopnine. Po letovanju je potrebno na SDTS čim prej dostaviti potrdila o plačilu ter podatke o transakcijskem računu in imetniku računa, kamor se povrnejo stroški vstopnine.

Cena dnevnega vstopa v Kamp Park Mareda je 20 Kn, na vstopnico za 2 osebi – vstop 7 dni priznajo popust in znaša 210 Kn. V najvišji možni meri koristite te vstopnice s popustom, saj vam bomo v primeru bivanja 7 dni (2 osebi) povrnili stroške v tej višini. Otroci do 12. leta ne plačajo vstopa.

Pri vstopu v Kamp Park Mareda morate imeti pri sebi osebni dokument, saj bodo vstopnice poimenske in vam ga bodo zahtevali pri kontroli vstopnic.

Najmanjša možna rezervacija je 3 nočitve!

CENIK ZA LETOVANJE:

ZA ČLANE SDTS IN UPOKOJENE ČLANE

ZA VSE OSTALE

Mareda pri Novigradu

Število ležišč: 4 (2+2)

Cena - 52 €/dan

Cena - 65 €/dan

• V ceno je vključen DDV.
  • Turistična taksa ni vključena v ceno.
  • Plačilo rezervacije v višini 20 % po odobritvi termina.
  • Možnost plačila v dveh in več obrokih.

Menjave letujočih v počitniški enoti so ob sobotah (zapustitev objekta do 11. ure, prihod v objekt po 11. uri).

V skladu s Pravilnikom o koriščenju počitniških kapacitet in kriteriji za letovanje, ki jih je sprejel izvršni odbor SDTS, imajo prednost pri prijavi člani Sindikata delavcev trgovine Slovenije. Morebitne nezasedene termine se po zaključku razpisa lahko ponudi članom ostalih sindikatov (ZSSS) in drugim interesentom.

Interesenti za letovanje posredujejo izpolnjeno prijavnico z vsemi zahtevanimi podatki, po pošti na naslov: Sindikat delavcev trgovine Slovenije, Dalmatinova 4, 1000 Ljubljana ali po faksu: 01/ 43 27 094 ali po elektronski pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.">Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Na osnovi prijav bo Sindikat delavcev trgovine Slovenije v skladu s kriteriji opravil izbor med prijavljenimi ter obvestil prijavljene o odobritvi letovanja ali o ponudbi novega prostega termina. Vsem, ki bodo letovali v naši počitniški enoti bodo posredovana ustrezna navodila za plačilo letovanja ter po plačilu napotnica za letovanje pred nastopom le tega.

Za SDTS

Lepa Vasilič

Attachments:
Download this file (Bazen.png)Bazen.png[ ]532 Kb111 Downloads
Download this file (Dnevni prostor s trosedom.png)Dnevni prostor s trosedom.png[ ]1081 Kb125 Downloads
Download this file (Igrala.png)Igrala.png[ ]756 Kb103 Downloads
Download this file (Jedilnica.png)Jedilnica.png[ ]1009 Kb108 Downloads
Download this file (Kopalnica.png)Kopalnica.png[ ]512 Kb106 Downloads
Download this file (Mareda-objava_letovanje.pdf)Mareda-objava_letovanje.pdf[ ]140 Kb103 Downloads
Download this file (Spalnica.png)Spalnica.png[ ]585 Kb108 Downloads