Torek 31 Marec 2020

Holidays

V prilogi objavljamo razpis s cenikom za letovanje v počitniški enoti v Termah Čatež ter prijavnico.

OPIS ENOTE:

Hišica se nahaja v kampu v Termah Čatež v neposredni bližini poletne in zimske termalne riviere. Primerna je za bivanje največ 4 odraslih oseb + 1 otroka. Pred vhodom je prostor za mizo in stole ter kamin. Pri vhodu se nahaja manjša kopalnica s tuš kabino. Ob vstopu v prostor se nahaja jedilnica s kuhinjo, v tem prostoru je na voljo tudi televizija. Ob kuhinji z jedilnico se nahajata dve sobi. V prvi sobi je dvoposteljna postelja, omara in nočna omarica, v drugi sobi pa sta dve enoposteljni postelji, omara in nočna omarica. Uporabniki hišice imajo pravico do največ 5 (petih) brezplačnih vstopnic za vse bazene v Termah Čatež (zimska in poletna riviera) z dvakratnim vstopom dnevno. Parkirni prostor je pred hišico. Ključe hranijo v recepciji kampa Term Čatež. Hišica je ogrevana.

• V ceno je vključen DDV.
  • Turistična taksa ni vključena v ceno.
  • Plačilo rezervacije v višini 20 % po odobritvi termina.
  • Možnost plačila v dveh in več obrokih.

Hiica

Vrt

Kuhinja

Spalnica