Ponedeljek 14 Oktober 2019

Sindikat delavcev trgovine Slovenije je v četrtek, 6. novembra 2014 izvedel 1. Konferenco Sindikata delavcev trgovine Slovenije. Konferenca je drugi najvišji organ Sindikata delavcev trgovine Slovenije, ki ima enako sestavo kot Kongres.

Konferenca je bila sklicana zaradi večjega števila upokojitev naših članov organov, tako članov Republiškega odbora, kakor tudi Nadzornega odbora. Da bi lahko organi Sindikata delavcev trgovine Slovenije delovali legitimno in nemoteno, je bila sklicana Konferenca, na kateri smo izvolili 3 nadomestne člane Nadzornega odbora, ki imajo mandat do naslednjega Kongresa.

Na Konferenci so delegati potrdili tudi novo sestavo članov Republiškega odbora, ki so bili imenovani in predlagani s strani območnih odborov Sindikata delavcev trgovine Slovenije.

Prav tako pa na konferenci nismo pozabili na tiste najbolj zaslužne in aktivne člane Republiškega odbora, ki so se upokojili, ter se jim s skromno pozornostjo zahvalili za aktivno in trdno delo, tako na Republiškem nivoju Sindikata delavcev trgovine Slovenije, kakor tudi na nižjih ravneh organiziranosti (območja, sindikalne podružnice, ipd.).

20141106 112924 Pano

ROS trgovine november 2014